Dekorative frukter

Dekorativ frukt, ser villedende ekte ut, egnet for dekorasjoner av alle slag, også som håndverkstilbehør.

alle underkategorier på et øyeblikk

Dekorative frukter Kategoribeskrivelse

Dekorative frukter pryder hvert rom på kort tid og er spesielt velkomne på kjøkkenet eller spisestuen. I tillegg utstråler kunstig frukt og dekorative grønnsaker med sine sterke farger en livlighet som lyser opp omgivelsene. Hos Floristik24, din nettbutikk for dekorative gjenstander og håndverksforsyninger, finner du et stort utvalg av dekorative frukter og grønnsaker, som begge ikke skiller seg fra originalene ved første og andre øyekast. Fra kunstige epler i forskjellige størrelser og farger til artisjokker og sopp til dragefrukt og stikkende pærer, du finner fruktig dekorativt materiale for alle årstider og dekorative ideer!

Du vil bli overrasket over hvor raskt noen kunstige grønnsaker kan gi kjøkkenet ditt verdi. Ta for eksempel rød, grønn og gul paprika, dekorative gulrøtter og løkløk eller en grønnsaksblanding i nettet. På grunn av den høye kvaliteten på behandlingen, føles de dekorative grønnsakene veldig ekte takket være den nye egenskapen.

Det som er bra med det er at de vegetabilske fruktene ikke ødelegges selv ved høye temperaturer og alltid holder sine lyse farger. I prinsippet kan du bruke de kunstige fruktene og grønnsaksbitene som dekorasjoner hele året.

Eller de lager ganske enkelt dekorasjoner som er tilpasset sesongen. For en høstdekorasjon, ta for eksempel noen dekorative eikenøtter, kastanjer, et fargerikt utvalg av gresskar, og kombiner deretter det hele med epler og appelsiner. Vi tilbyr også frukt og nøtter på en pinne i vår dekorasjonsbutikk, som du enkelt kan innlemme i en adventskrans eller en høstordning.

Cat-ID: 53