Pottejord og jord

Jord til hage og balkong, pottejord, balkongjord og urtejord

Lecaton leirgranulat ekspandert leire 8-16mm 5Ltr Lecaton leirgranulat ekspandert leire 8-16mm 5Ltr

Lecaton leirgranulat ekspandert leire 8-16mm 5Ltr

kr 86

kr 17,20 til l

Frux leirgranulat Hydroton ekspandert leireplantegranulat 18l Frux leirgranulat Hydroton ekspandert leireplantegranulat 18l

Frux leirgranulat Hydroton ekspandert leireplantegranulat 18l

kr 180

kr 7,20 til l

Seramis® spesialsubstrat for orkideer (2,5 liter) Seramis® spesialsubstrat for orkideer (2,5 liter)

Seramis® spesialsubstrat for orkideer (2,5 liter)

kr 97

kr 38,80 til l

Pottejord og jord

Våre mest populære varer basert på kundebestillinger. Oppdateres daglig.


Bestseller
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.

alle underkategorier på et øyeblikk

Pottejord og jord Kategoribeskrivelse

For å få plantene til å vokse, blomstre og trives ordentlig, bruk pottejord av høy kvalitet og spesiell jord fra Floristik24, nettbutikken for hageartikler og dekorasjon! Her finner du klassisk pottejord til balkongplanter, potteblomster og terrasseplanter. Hvis du vil ha en liten urtehage, så bruk den næringsrike urte- og frøjorden slik at urtene og krydderne blomstrer og holder seg sunne! Men butikken vår tilbyr deg også den rette jorda for eksotiske favoritter som kaktus, bonsais, orkideer og sitrusplanter, som er skreddersydd til plantens behov med et spesielt utvalg av næringsstoffer, underlag og treblandinger!

Legg også merke til de spesielle granulatene laget av Lecaton, som er spesielt egnet for drenering i hagen eller i planter. Men det kan også brukes som erstatning for jord, da plantegranulatet består av mange små sfærer fra en leire-jordblanding. Dette gjør at plantene kan sette røttene i leirballens grove porerte overflate. Det spesielle med det er at leiren lagrer væsker veldig bra og nok oksygen kommer til røttene. Vi tilbyr også det spesielle substratet for orkideer, slik at de vakre plantene alltid blomstrer kraftig!

Spesielt hvis du vil plante hagen din, bør du alltid være oppmerksom på riktig jordtilstand, ettersom mange planter er følsomme for den. På den ene siden kan du bruke den universelle pottejorden til å etablere en generell standard i hagejorden for blomster, grønnsaker eller hekker, og på den andre siden kan du bruke den spesielle pottejorden som vannplantejord for å opprettholde spesiell områdene i det grønne området ditt, for eksempel dammen, grønnsakslappen eller buskene, og hold dem sunne.

Med den spesielle gravjorden vil du lykkes med verdige og frodige gravplantninger, som gir hvilestedet en blomstrende gravdekorasjon. Den intense fargen på denne spesielle jorden skiller seg ut fra de lyse blomstene og gir dem liv.

Cat-ID: 24