For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte

Frakt- og håndteringskostnader

Leveringstider

Med mindre annet er spesifisert i det respektive tilbudet, skjer levering av varene i Tyskland (Tyskland) innen 5 - 7 dager etter kontraktsinngåelse (med en avtalt forskuddsbetaling etter tidspunktet for betalingsinstruksjonen din).
Vær oppmerksom på at det ikke blir leveringer på søndager og helligdager.
Hvis du har bestilt varer med forskjellige leveringstider, sender vi varene i en forsendelse, med mindre vi har inngått en annen avtale med deg. I dette tilfellet bestemmes leveringstiden av varen med den lengste leveringstiden du har bestilt.

Mer informasjon om betaling

Hvis du betaler med kredittkort, blir kredittkortkontoen belastet når kontrakten er inngått.
Hvis du har spørsmål, finner du kontaktinformasjonen vår i avtrykket.

Betalingsmetoder

PayPal

Floristik24 Internasjonal

For å vise fraktkostnadene, velg destinasjonslandet for bestillingen din.

NO-Leveranse

Med mindre annet er angitt i anbudet, vil varene bli levert innen 7 til 9 dager etter kontraktsinngåelse (med en avtalt forskuddsbetaling etter betalingsordren). Vær oppmerksom på at det ikke er levering på søndager og helligdager. Hvis du har bestilt varene til forskjellige leveringstider, sender vi varene i en levering, med mindre vi har gjort andre avtaler med deg. I dette tilfellet bestemmes leveringstiden til produktet av den lengste leveringstiden du har bestilt.

Vekt Totalpris
til 30,00 KG kr 60,00
om 30,00 til 60,00 KG kr 120,00
om 60,00 KG - Ingen frakt -

Tilbake