Frakt- og håndteringskostnader

Leveringstider

Med mindre annet er spesifisert i det respektive tilbudet, skjer levering av varene i Tyskland (Tyskland) innen 5 - 7 dager etter kontraktsinngåelse (med en avtalt forskuddsbetaling etter tidspunktet for betalingsinstruksjonen din).
Vær oppmerksom på at det ikke blir leveringer på søndager og helligdager.
Hvis du har bestilt varer med forskjellige leveringstider, sender vi varene i en forsendelse, med mindre vi har inngått en annen avtale med deg. I dette tilfellet bestemmes leveringstiden av varen med den lengste leveringstiden du har bestilt.

Mer informasjon om betaling

Hvis du betaler med kredittkort, blir kredittkortkontoen belastet når kontrakten er inngått.
Hvis du har spørsmål, finner du kontaktinformasjonen vår i avtrykket.

Fraktland

Belgia Danmark Finland Frankrike Irland Italien Kroatia Latvia Liechtenstein Litauen Luxembourg Monaco Nederland Norge Østerrike Polen Portugal Slovenia Slovenske republikk Spania Storbritannia Sveits Sverige Tsjekkisk Republikk Tyskland Ungarn

Betalingsmetoder

PayPal, Mollie Payments, PayPal, Kredittkort
minimum bestillingsverdi Floristik24.no: 250 kr

For å vise fraktkostnadene, velg destinasjonslandet for bestillingen din.

Pakkeforsendelse

Alle våre varer er tilgjengelig fra lager og vil bli sendt raskt. Leveringstiden for en pakke er opptil 7 virkedager etter inngåelse av kontrakten. Vær oppmerksom på at det ikke vil bli levert på søndager og helligdager. Hvis du har bestilt varer med forskjellige leveringstider, sender vi varene i en forsendelse, med mindre vi har inngått en annen avtale med deg. I dette tilfellet bestemmes leveringstiden av varen som er bestilt med lengst leveringstid. Hvis du velger å betale på forhånd, leverer vi først etter at fakturabeløpet er kreditert vår konto.

Vekt Totalpris
til 30,00 KG kr 100
om 30,00 til 60,00 KG kr 200
om 60,00 til 130,00 KG kr 300
om 130,00 KG - Ingen frakt -

Tilbake