Gravputer

Gravarrangement med reinmose, palmeblader, kongler og mange andre tørkede planter

Gravarrangementer, tørkede blomster, gravdekorasjoner, sortiment, 24 stk Gravarrangementer, tørkede blomster, gravdekorasjoner, sortiment, 24 stk

Gravarrangementer, tørkede blomster, gravdekorasjoner, sortiment, 24 stk

kr 1061

kr 44,21 til stykke

Naturputer sortiment 4-fold nr. 2605 28 stk Naturputer sortiment 4-fold nr. 2605 28 stk

Naturputer sortiment 4-fold nr. 2605 28 stk

kr 899

kr 32,11 til stykke

Naturmaterialer Eksotiske gravarrangementer 4-fold sortert 28 stk Naturmaterialer Eksotiske gravarrangementer 4-fold sortert 28 stk

Naturmaterialer Eksotiske gravarrangementer 4-fold sortert 28 stk

kr 1031

kr 36,82 til stykke

Gravputer

Våre mest populære varer basert på kundebestillinger. Oppdateres daglig.


Bestselger
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.

alle underkategorier på et øyeblikk

Gravputer Kategoribeskrivelse

Gravputer i vårt sortiment for minneblomster er ferdige tørkede blomsteroppsatser som enten kan bearbeides videre eller brukes som prefabrikkerte deler. For videre behandling kan naturlige utgaver plasseres på begravelseskranser, gravpynt og urnedekorasjoner.

Gravputer er egnet for gravbuketter, urnedekorasjoner, gravoppsatser og mye mer.

Doble buketter med eller uten grangrener og utsmykkede gravskåler kan gjøres enkelt og med liten innsats. Disse limte og kablede gravpadsene består av elementer, hvorav noen kan bestilles hver for seg her i blomsterbutikken. De ferdige naturlige padsene er begge tilgjengelige som et flerdelt sortiment med to til seks forskjellige designputer og totalt opptil 32 stykker.

Det slitesterke gravoppsettet med reinsdyrsmose, palmeblader, kjegler og mange andre tørkede planter er ideelle for gravpynt i kalde temperaturer om høsten og vinteren, for eksempel på Allhelgensdag eller på død søndag.

For gartnere, i minnesmerker og begravelsesblomster, er disse prefabrikkerte delene av høy kvalitet veldig praktiske på grunn av deres lave arbeidsmengde for videre behandling.

google_translate

Cat-ID: 39