Boller, gryter og vaser

Blomsterkurver og hengende kurver for planting som blikkfang!

alle underkategorier på et øyeblikk

Boller, gryter og vaser Kategoribeskrivelse

Oppdag vårt mangfoldige utvalg av boller, potter, vaser og mange andre kar for å plante eller fylle med dekorative gjenstander .

Enten terrakottalook, leire eller akryl - de forskjellige modellene av boller, planter og vaser er iøynefallende i huset og hagen. Vi tilbyr også egnede containere til hverdagsbruk, så vel som til hobbygartnere og blomsterhandlere.

Plantemaskiner, balkongbokser, hengende kurver, planter og redskaper for blomsterhandlere og hobbygartnere

Plastplanter, leire og gjennomsiktige plantepotter til orkideer anbefales spesielt for salg av planter og blomster i blomsterbutikker. Dekorasjonsvasene er også egnet for salgsfremmende presentasjon av avskårne blomster.

Vindusbokser, trafikklysgryter og hengende kurver for planting er blikkfang for balkonger og uteplasser. Plantemaskiner er også tilgjengelige i forskjellige former , for eksempel som plantekors, plantehjerte eller plantering. Disse forhåndsformede karene kan behandles videre med blomsterskum eller jord, tørkede eller friske blomster for å designe graver. For begravelsesbutikker tilbyr vi også gravvaser som kan settes opp eller festes i bakken .

Daglige kjøkkenutstyr som vannbokser gir også hagen, balkongen og terrassen farge. I tillegg til konvensjonelle modeller for hagevanning, finner du vannkanner i moderne design i lyse farger for innendørs bruk. Fargede planter og underlag i forskjellige størrelser kompletterer vårt sortiment.

Cat-ID: 18