Fordeleprogram

Oversikt over rabatter i vår nettbutikk

Oppdag våre fordelaktige programmer nå ved å velge tilbudet som passer best for din profil.
Kuppjegere vil finne mange attraktive tilbud i vår Floristik24 internettbutikk. Men du kan dra nytte av interessante rabatter på alle varene våre med alle større bestillinger på nettstedet vårt! Så det er verdt å sjekke ut nettbutikken vår snart. Mange nye varer venter på deg, og med våre rabattkoder får du enda bedre priser.

 

Rabatt på handlekurven på Floristik24
 
  • 3% rabatt på hele sortimentet
  • Rabattkode: 3-prosent
  • Minimum ordreverdi: kr 900


Når du handler på Floristik24.no, logger du på med e-postadressen og passordet du brukte til å opprette kundekontoen din. Angi deretter rabattkoden før du fullfører bestillingen. Du vil motta en øyeblikkelig rabatt på 3% på den totale ordreverdien.

Rabattkoden kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft på et tidligere kjøp på nettstedet vårt. Rabatten på 3% på minimumsbestilling på kr 900 trekkes automatisk fra fakturaen. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og er kun gyldig en gang per kjøp / kunde.

 

 

 

 

Volumrabatt på Floristik24
 
  • 4% rabatt på hele sortimentet
  • Rabattkode: 4-prosent
  • Minimum ordreverdi: kr 1500

Når du handler på Floristik24.no, logger du på med e-postadressen og passordet du brukte til å opprette kundekontoen din. Angi deretter rabattkoden før du fullfører bestillingen. Du vil motta en øyeblikkelig rabatt på 4% på den totale ordreverdien.

Rabattkoden kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft på et tidligere kjøp på nettstedet vårt. Rabatten på 4% på minimumsbestilling på kr 1500 trekkes automatisk fra fakturaen. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og er kun gyldig en gang per kjøp / kunde.

 

 

 

 

 

Rabatt på storordrer hos Floristik24
 
  • 5% rabatt på hele sortimentet
  • Rabattkode: 5-prosent
  • Minimum ordreverdi: kr 2000

Når du handler på Floristik24.no, logger du på med e-postadressen og passordet du brukte til å opprette kundekontoen din. Angi deretter rabattkoden før du fullfører bestillingen. Du vil motta en øyeblikkelig rabatt på 5% på den totale ordreverdien.

Rabattkoden kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft på et tidligere kjøp på nettstedet vårt. Rabatten på 5% på minimumsbestilling på kr 2000 trekkes automatisk fra fakturaen. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og er kun gyldig en gang per kjøp / kunde.

 

Ha det gøy å handle og spare!