For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte

Fordeleprogram

Oversikt over rabatter i vår nettbutikk

Oppdag våre fordelaktige programmer nå ved å velge tilbudet som passer best for din profil.
Kuppjegere vil finne mange attraktive tilbud i vår Floristik24 internettbutikk. Men du kan dra nytte av interessante rabatter på alle varene våre med alle større bestillinger på nettstedet vårt! Så det er verdt å sjekke ut nettbutikken vår snart. Mange nye varer venter på deg, og med våre rabattkoder får du enda bedre priser.

 

Rabatt på handlekurven på Floristik24
 
  • 3% rabatt på hele sortimentet
  • Rabattkode: 3-prosent
  • Minimum ordreverdi: kr 1500


Når du handler på Floristik24.no, logger du på med e-postadressen og passordet du brukte til å opprette kundekontoen din. Angi deretter rabattkoden før du fullfører bestillingen. Du vil motta en øyeblikkelig rabatt på 3% på den totale ordreverdien.

Rabattkoden kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft på et tidligere kjøp på nettstedet vårt. Rabatten på 3% på minimumsbestilling på kr 1500 trekkes automatisk fra fakturaen. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og er kun gyldig en gang per kjøp / kunde.

 

 

 

 

Volumrabatt på Floristik24
 
  • 4% rabatt på hele sortimentet
  • Rabattkode: 4-prosent
  • Minimum ordreverdi: kr 2500

Når du handler på Floristik24.no, logger du på med e-postadressen og passordet du brukte til å opprette kundekontoen din. Angi deretter rabattkoden før du fullfører bestillingen. Du vil motta en øyeblikkelig rabatt på 4% på den totale ordreverdien.

Rabattkoden kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft på et tidligere kjøp på nettstedet vårt. Rabatten på 4% på minimumsbestilling på kr 2500 trekkes automatisk fra fakturaen. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og er kun gyldig en gang per kjøp / kunde.

 

 

 

 

 

Rabatt på storordrer hos Floristik24
 
  • 5% rabatt på hele sortimentet
  • Rabattkode: 5-prosent
  • Minimum ordreverdi: kr 3500

Når du handler på Floristik24.no, logger du på med e-postadressen og passordet du brukte til å opprette kundekontoen din. Angi deretter rabattkoden før du fullfører bestillingen. Du vil motta en øyeblikkelig rabatt på 5% på den totale ordreverdien.

Rabattkoden kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft på et tidligere kjøp på nettstedet vårt. Rabatten på 5% på minimumsbestilling på kr 3500 trekkes automatisk fra fakturaen. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og er kun gyldig en gang per kjøp / kunde.

 

Ha det gøy å handle og spare!