Kurver og plantekurver

Trafikklys overflodshorn Planteskåler Kurver Blomstermansjetter Hjerteplantekurver Hjertemansjetter Kranser Håndtakskurver Brødkurver

alle underkategorier på et øyeblikk

Kurver og plantekurver Kategoribeskrivelse

Du finner kurv i vår blomsterbutikk i mange forskjellige varianter.

I blomster og i hagen kan flettet og flettet arbeid bearbeides på en rekke måter. I stuen er kurver og dekorative gjenstander vevd av naturlige materialer stilig tilbehør til hjemmet.

Flettede kurver og grovt vevde flisekurver med håndtak eller sidehåndtak er tilgjengelig i forskjellige størrelser, former og farger. Fylt med frukt, dekorative gjenstander eller blomster, er de et vakkert blikkfang i stuer, på balkongen og terrassen. Kurver laget av pil, vintreet og sisal kan også brukes som gavekurv eller planter.

Rotte- og fliskurvgods som den fargede eller naturfargede flisekurven i vår blomsterbutikk er egnet for videre behandling i blomster eller i hagearbeid, så vel som til mange andre typer bruk. Enten i varianter som plantering, båt, oval planteskål, rund eller firkantet kurv - mangfoldet av formene på kurven for planting er nesten ubegrenset.

Flettede dekorative gjenstander og kurvkurver til piknik, til å plante, som gaver og til daglig bruk på balkongen eller terrassen

Vinhanker, flettede sisalhjerter for fylling, kuler i forskjellige størrelser og kranser laget av vinstokker er ideelle dekorative gjenstander til borddekorasjoner, gaver eller vindusdekorasjoner. De kan kombineres perfekt med andre dekorative materialer.

Men kurvkurver er ikke bare vakre, de er også nyttige hverdagsledsagere som brødkurver, handlekurver, poteter eller piknikkurver.

Vi tilbyr også vinrankemateriale som Mühlenbeckia og raffia for videre behandling for blomsterhandlere og hagebrukere.

Cat-ID: 50