Trådvarer og dekorative tråd

Dekorativ tråd og håndverkstråd for blomsterdekorasjoner og hjemmedekorasjon

alle underkategorier på et øyeblikk

Trådvarer og dekorative tråd Kategoribeskrivelse

Blomstertråd, klips og jernpinner er en del av det grunnleggende utstyret til blomsterhandlere, men hobbyfolk vil også finne et stort utvalg av trådvarer i vår velassorterte nettbutikk som er allsidige.

Det brede spekteret av produkter tilbyr alle materialer som kreves i profesjonell blomster. Det være seg viklingstråd eller pinteltråd for å binde kranser eller spesiell gerbera-tråd for å feste en enkelt gerbera-blomst, det er akkurat det rette verktøyet til alle formål. For produksjon av blomsteroppsatser og borddekorasjoner er kranser, romerske perler, perlenåler eller trådruller nyttige redskaper for å feste de enkelte delene.

Dekorative trådvarer for kreativ design i blomster

I tillegg til trådvarer som brukes til feste og ikke skal være synlige i det ferdige produktet, er det et stort antall ledninger som brukes til dekorative formål. Glitter eller engelhår, buljongtråd eller buljongeffekttråd kan formes etter ønske og drapes rundt mose fletter, blomster eller andre dekorative gjenstander.

Repertoaret av aluminiumstråd i forskjellige farger og diametre, som rund tråd eller flat tråd, dekker alle daglige krav til profesjonelle blomsterhandlere. Tråd laget av kobber, gull, sølv eller farget - mangfoldet av design for hobbyister og blomsterhandlere er nesten ubegrenset. Våre høykvalitets dekorative ledningsartikler perfeksjonerer alle blomster- og plantedekorasjoner, fra eføynåler og sekskantet fletning til det fineste eventyrhåret.

Cat-ID: 31