Blomsterskum

Blomstrete skumprodukter for alle anledninger

alle underkategorier på et øyeblikk

Blomsterskum Kategoribeskrivelse

Blomsterskum eller mose er grunnlaget for blomsteroppsatser , som har et bredt spekter av bruksområder som dekorasjoner, bryllupssmykker, sorgsmykker og som gaver. Vårt omfattende utvalg av skum med blomster består av skum i forskjellige former som vått blomsterskum for friske blomster og tørt blomsterskum for tørre blomster.

Forhåndsformet blomsterskum til bilpynt, borddekorasjoner, veggdekorasjoner og sorgsmykker

Spesielt for bryllupsbutikker, tilbyr vi brudebukettholdere med rette og ergonomisk formede håndtak som ligger perfekt i hånden og holder blomstene friske i lang tid takket være det våte blomsterskummet. Hjerteformet blomsterskum for borddekorasjoner og som stativ gir et bryllupsdekorasjon et snev av romantikk. Som en plug-in mose for klassiske bilsmykker er den doble bilringen førstevalget. Med riktig vakuum sugekopp i serien kan blomsteroppsatser festes sikkert til bryllupsbiler og alle andre glatte overflater, for eksempel som veggdekorasjoner.

Rundt og firkantet blomsterskum er tilgjengelig i forskjellige størrelser og i forskjellige farger for små til veldig forseggjorte borddekorasjoner. Våt blomsterskum kan bestilles med eller uten et hellende underlag. Vi har også noen spesielle former som stjerne, kaktus, sommerfugl og engel klar for kjegler.

For begravelse blomsterdekorasjon, i tillegg til de floral skum ringer og kranser, de hjerteformede blomster skum maler er også egnet. Individuelle gravdekorasjoner kan utformes med blomsterskum for blomsteroppsatser i form av et kors og bilderammer med en ytre blomsterkant. For urnearrangementer og urnedekorasjoner tilbyr vi halve ringer som kan settes opp eller henges på urnvegger. Edle tørkede blomsteroppsatser lages best med tørt blomerskum.

Cat-ID: 23