Stearinlys

Stearinlys og telys i forskjellige størrelser og farger

Stearinlys har alltid representert håp og varme. De skaper en sublim stemning og fremkaller en spesiell atmosfære. Når veken er tent, lyser stearinlyset opp rommet. I vår nettbutikk tilbyr vi deg lys og telys i ulike former, farger og størrelser. Les mer

alle underkategorier på et øyeblikk

Kunder søkte også

Stearinlys Kategoribeskrivelse

Stearinlys – kronelys, kulelys, blokklys

Vårt utvalg tar hensyn til de forskjellige variantene for de mest forskjellige anledninger. Du finner kronelys og koniske lys i en kategori hos oss. Kulelys og blokklys har hver sitt. De høye kronelysene har alltid vært en elegant dekorasjon til bord og skjenk. Enten i julen eller på et alter - kronelys er rett og slett en del av festlighetene. De sfæriske lysene og generelt avrundede lysene passer derimot inn i ekstravagante, men også med en romantisk atmosfære. Blokklysene er derimot tradisjonelle adventslys til adventskransen.

Blant krone- og blokklysene vil du oppdage gjenstander av spesielt høy kvalitet. For eksempel er PURE-lysene laget av det mer stabile stearinet i stedet for den konvensjonelle parafinen. Du vil også møte mange trygge lys. Med disse lysene slukker veken seg selv til rett tid, slik at brannfaren reduseres betraktelig. De rustikke lysene gir også et spesielt utseende med sitt marmorerte utseende. Mange av lysene våre er ensfargede. Med andre ord, de beholder fargen til de brenner.

Telys

I tillegg til de slanke, høye og sfæriske lysene er telysene spesielt populære. Tradisjonelt var de det velprøvde tilbehøret for varmeovner for å holde teen varm i kjelen plassert på varmeren. De kalles fortsatt telys, selv om de for lengst har fått flere bruksområder og er satt opp til flere anledninger. Telys finnes ofte i stearinlysglass som lykter til balkongen eller hagen. Men også stående på rekke og rad kan de runde flate lysene settes opp på en stemningsfull måte.

Vi har også lysholdere

Men ikke bare lysene er en del av en elegant lysdekorasjon, men selvfølgelig også lysholderne. Du finner dem under lanterner & lanterner i sommerkategorien og lysestaker & lanterner i vårt julesortiment. Selv telys ser mye mer dekorative ut med den rette telysholderen laget av glass eller metall.

Duftlys

Hvis du ikke bare nyter gløden fra lysene, men også ønsker å lukte en behagelig lukt, så ta en titt på vårt utvalg av duftlys. Du vil oppdage stearinlys med sommerfriskhet eller juledufter som vanilje og kanel samt helt spesielle buketter.

LED stearinlys – også med voks

LED stearinlys brukes stadig oftere, spesielt til lysestaker i løkker eller til andre lysdekorasjoner der naturlig dekor spiller en stor rolle. Disse kunstige lysene imiterer ofte det flimrende levende lyset på en villedende ekte måte. Mange er også dimbare eller utstyrt med timer eller har andre funksjoner som lover mer sikkerhet eller komfort. For en spesielt villedende ekte imitasjon kan LED-lys belegges med voks. LED-lysene våre finner du i vår nettbutikk under eventyrlys & LED for en fortryllende atmosfære ikke bare ved juletider.

Gravlykter

Levende lys som et lite håpslys er også en del av sorg i mange kulturer. Den skal vise de en gang kjære veien til en annen verden eller til et annet sted eller tjene som et tegn på stille minne. I selve begravelsesblomsteriet spiller gravlyset en stor rolle. Derfor finner du selvfølgelig også gravlys laget utelukkende av ekte voks eller med LED i en egen kategori.

Cat-ID: 15