Plant ball og baller

Gresskuler, buksbomkuler og dekorative kuler laget av kunstige planter

Buksbom ball grønn Ø30cm Buksbom ball grønn Ø30cm

Buksbom ball grønn Ø30cm

kr 478

Buksbomkule grønn Ø25cm Buksbomkule grønn Ø25cm

Buksbomkule grønn Ø25cm

kr 250

Boks ball Ø12cm Kunstig grønne planter dekorasjon Boks ball Ø12cm Kunstig grønne planter dekorasjon

Boks ball Ø12cm Kunstig grønne planter dekorasjon

kr 101

Boksball Ø15cm Boksball Ø15cm

Boksball Ø15cm

kr 58

Plant ball og baller

Våre mest populære varer basert på kundebestillinger. Oppdateres daglig.


Bestseller
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.

alle underkategorier på et øyeblikk

Plant ball og baller Kategoribeskrivelse

Leter du etter en elegant grønn romdekorasjon til leiligheten din? Da vil du like de kunstige plantekulene og kulene fra vårt sortiment! Du finner forskjellige størrelser av høykvalitets kunstige planter i vår nettbutikk og kan derfor implementere dekorasjonsideene dine nøyaktig i henhold til dine ideer. Enten du trenger en mellomstor boksekule, en liten gresskule eller en stor dekorativ ball laget av lilla blomster - du finner den her! De pittoreske dekorative kulene er optisk perfekt modellert etter originalene fra naturen og er veldig enkle å bruke.

For eksempel kan du plassere planteballene som romdekorasjoner på en vinduskarm, en stuehylle og på salongbordet og komplettere interiøret ditt effektivt. Men du kan også bruke gresskulene, buksbomballene og dekorative kulene som dekor til festlige anledninger som bursdagsfest, hagefest, gatefest og grillkveld med venner.

Bare legg kulene på et bord eller en hylle - du vil bli overrasket over hvor mye tilstedeværelse disse plantebollene har. Du kan også bare plassere plantedekorasjonen på åpningen av en gulvvase i stedet for en blomsterbukett og overraske gjestene med det nye designet! Takket være førsteklasses plast som brukes i produksjonen av disse kunstige plantene, kan du for eksempel bare legge kulene på bakken og dekorere hagestien under en grillfest.

Hvis du også har håndverksfeber, kan du for eksempel pakke eventyrlys rundt kulene og dermed belyse lokalene dine på en fantastisk måte. Du vil elske de allsidige planteballene!

Cat-ID: 169