For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Cupy røtter, Pepe Cone lysegrønn, vasket hvit 350g

kr 161 *

kr 460,00 til kg

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 12 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Ved hjelp av disse cupy-røttene, som også er kjent som pepe-kjegler og som ser ut som drivved eller drivved, kan du bringe et fjærlignende preg til dine tørre blomsterarbeidsstykker: de dekorative røttene som er farget i lysegrønn og deretter vasket hvit , som fremdeles har noen steder den naturlige fargen ser frem, er spesielt godt egnet for arrangementer og annet dekorativt arbeid, som borddekorasjoner eller for håndverk!

For eksempel, som en del av begravelsesblomster, kan røttstykkene innkvarteres i et skånsomt gravpynt basert på blomsterskum, hvor de sammen med reinsdyrmose og eksotiske arter bidrar til et verdig helhetsbilde. Men Cupy-røttene kan også brukes som spredt dekor, der ingen av de andre er like: Naturproduktet, som er hul på innsiden, ser flott ut sammen med dekorativ grus eller sand både i et butikkvindu og på et trebrett på en kommode stilig! Og dekorativt treverk ser også bra ut som fyllstoff for vaser eller som en frisk aksent som er limt til et fjærarrangement. Du kan også dra nytte av et bredt spekter av mulige bruksområder!

Lengden på de lysegrønne og vasket hvite cupy-røttene varierer mellom 6 og 18 centimeter; diameteren på pepe-kjeglen varierer omtrent mellom 1 og 3 centimeter. Du vil motta 350 gram av det naturlige produktet i plastemballasje.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter : ca. Ø1cm - 3cm
Lengde : ca. 6cm - 18cm
Farge : lysegrønn, hvit, naturlig
Materiale : tre
Vekt : 350g

Art.-nr.: 18338
Vekt: 0,45 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Cupy røtter, Pepe Cone lysegrønn, vasket hvit 350g
Cupy røtter, Pepe Cone lysegrønn, vasket hvit 350g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.