For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Deco hjerte tre furu bark 40 × 32cm

kr 173 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Det store dekorative hjertet laget av tre og furubark vekker ønsket om høstpynt! Kjennere vil sette pris på den rødbrune tonen i denne dekorasjonen av trebark. Siden denne barken naturlig har en veldig flassende struktur på treet, ser det nesten ut som om den hadde vokst på kryssfinerhjertet. Innvendig er det dekorative hjertet åpent og inviterer deg til å designe fritt.

Du kan bruke det dekorative hjertet på en rekke måter, fra balkongpynt til gravpynt. Fra enkle, rustikke veggdekorasjoner til blomsteroppsatser, du har nesten for mange alternativer med denne attraktive naturlige dekorasjonen: rammer til stearinlysglass eller støtter for planter, originale blomsterdekorasjoner med grønne planter eller sukkulenter på benken ...

Hvis du borer hull i kryssfiner forsiktig, kan du til og med feste dekorative plugger til trehjertet for håndverk. Eller la sopp og høstfrukter vokse direkte fra barken på ledningen! Da vil alle elske denne dekorasjonen av furubark ved første øyekast!

Merk:
Det er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke inkludert i leveransen.

Størrelse: ca. 40cm × 32cm × 8cm
Farge: Naturlig (brun-rød)
Materiale: kryssfiner, furubark
Antall: 1 stk
google_translate
Art.-nr.: 00510-1
Vekt: 0,67 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Deco hjerte tre furu bark 40 × 32cm
Deco hjerte tre furu bark 40 × 32cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.