For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Deco trebark firkantet åpen furubark høstdekorasjon 30 × 30cm

173 kr * kr 130 * Du sparer 25% (kr 43)

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 11 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne dekorasjonen laget av trebark gir naturlig skjønnhet på en firkant! Den karakteristiske rødbarken gir rammen til planter i sin unike form. Strukturen består av kryssfiner som de tynne barkstrimlene er malt på. Denne barkdekorasjonen er åpen inni.

Designalternativene dine er like åpne og mangfoldige. Trerammen er veldig populær som grunnlag eller innramming av gravstøtter og blomsteroppsatser i minneblomster. På minnedagene som All Saints 'Day eller Sunday of the Dead, kan du kjærlig designe barkplassen med tørkede blomster og tørkede eksotiske arter og bruke den som gravdekorasjon. Men også som planteramme på balkongen ser barkdekorasjonen pittoresk og naturlig ut. Du kan like gjerne legge en matchende firkantet plantepotte i den som du kan dekorere den med mose og andre naturlige gjenstander. Eller hva med et firkantet lys i et firkantet glass og furu-rammen?

Merk:
Det er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke inkludert i leveransen.

Størrelse: ca 30cm × 30cm × 8cm
Farge: Naturlig (brun-rød)
Materiale: tre, furubark
Antall: 1 stk
google_translate
Art.-nr.: 00513
Vekt: 0,52 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Deco trebark firkantet åpen furubark høstdekorasjon 30 × 30cm
Deco trebark firkantet åpen furubark høstdekorasjon 30 × 30cm
Deco trebark firkantet åpen furubark høstdekorasjon 30 × 30cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.