Blomsterskum farget

Blomsterskum fra Rainbow-produktserien fra Oasis

Blomsterskum farget

Våre mest populære varer basert på kundebestillinger. Oppdateres daglig.


Bestseller
*   Alle priser Inkl. Mva 25 % Mva., pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.

alle underkategorier på et øyeblikk

Blomsterskum farget Kategoribeskrivelse

Når det blir fargerikt, begynner moroa: Mens blomsterskum tidligere handlet om laminering, skjuling og tildekking, tilbyr Rainbow-serien plug-in-forbindelser i et trendy utvalg av farger. På denne måten blir enkle skumstein og rent funksjonell blomsterkomposisjon blikkfang og designelementer som stimulerer kreativitet.

På Floristik24 finner du alle klassikerne for disse blomsterartiklene i mange flotte farger: I tillegg til murstein, tilbyr vår nettbutikk deg et stort utvalg av kuler, sylindere og kjegler. Du finner alt du trenger for en profesjonell ordning her. Og best av alt: De fargerike blomstersvampene er ikke det vanlige våte skummet, men egner seg også til silkeblomster, kunstige planter og tørt blomster takket være den høye blomsterkraften. Mens du bare trenger å vanne den litt oftere når du bruker den som et friskt blomsterskum, har dette blomsterhandelskummet den fordelen at du sparer tid og materiale!

Dette er grunnen til at den fargede plug-in-blandingen ikke bare er attraktiv for profesjonelle blomsterhandlere, men også ideell for dekorasjonsinteresserte og blomsterelskere for å lage friske blomsteroppsatser og tørkede blomsteroppsatser - naturlig fargesnelle!

Når den er vannet, virker fargen litt sterkere. Dette er grunnen til at mindre former som Rainbow Mini Cubes kommer til sin rett ved siden av fargerike blomster! De herlige kanapéene laget av blomsterskum er spesielt forfriskende: De kan brukes til å arrangere vakre solitaires som blikkfang eller til å lage skuffer med små blomstergaver å ta med for gjestene. Eller sett flotte aksenter i blomsteroppsatser, borddekorasjoner eller dekorative tallerkener!

Designerpanelene laget av vått pin-up skum gir enda mer individualitet: denne pin-up pad kan ikke bare kuttes i størrelse, men er også egnet for å kutte ut.

Cat-ID: 228