For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Alliumkule 5cm grønn 4stk

157,35 € * kr 106,30 * Du sparer 32% (kr 51,05)

kr 26,58 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Vil du ha litt ekstra til glassskålen din? Da vil denne alliumkulen i grønt inspirere deg! Den lille runde kulen består av den naturlige etterligningen av et slags allium, som purre kalles på latin, og utfyller enhver dekorasjonside for ditt hjem på en merkbart velkommen måte. Så du kan for eksempel pryde en juleventendekorasjon, et vårarrangement, et borddekor til en familiemiddag eller en gavedekorasjon.

Det blir også veldig vakkert hvis du plasserer høykvalitets kunstig plante i for eksempel lyskrans og lager et fantastisk lysspill som veggdekorasjon. Du kan også plassere den dekorative kulen på åpningen til en liten blomsterpotte eller en bordvase og dermed trylle frem en veldig stilig dekorasjon til kommoden din.

Alliumkulen i grønt er i en boks med totalt 4 stykker og har en diameter på omtrent 5 centimeter. Med de mange små runde tipsene får Allium også en eksotisk tone og passer også perfekt inn i en ørkendekorasjon for vinterhagen din.

Diameter
: ca. Ø5cm
Farge : grønn
Materiale : plast
Antall : 4 stk

Art.-nr.: 190001-42
Vekt: 0,22 kg
Levering til: 29. juni **
Alliumkule 5cm grønn 4stk
Alliumkule 5cm grønn 4stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.