For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Bark for å lage Hvitvasket 13cm 1kg

kr 85 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne hvitvaskede barken, som du får i et praktisk sett, er en ekstremt allsidig håndverksartikkel for vårdekorasjonen. Borke trollbinder alltid med sitt rustikke utseende som minner om atmosfæren i skogene våre. Dette er ekte biter av trebarken som er nøye fuktet med hvit maling og tørket. Trebarken har krøllet seg lett opp, og skapt smale bolleruller som fremdeles viser den karakteristiske lettelsen til fersk trebark. Dette er flotte naturlige gjenstander for alle tenkelige blomsterområder.

For DIY-hobbyister og profesjonelle blomsterhandlere åpner dette fondet med barkstykker uendelige muligheter for å realisere individuelle dekorasjonsideer. Bruk trerullene, for eksempel, til å legge prikken over i’en på en vårblomstring. For vårarrangementet trenger du bare en fin tinngryte som du stikker trebitene vertikalt i. La det være nok plass. I dette kan du nå legge en rekke sesongmessige blomster og gress, uansett om de er kunstige eller ekte. En borddekorasjon eller vindusdekorasjon er klar som helt sikkert vil glede familie, venner eller kunder.

Du får den hvitvaskede barken for håndverk i et praktisk sett med en fyllvekt på 1 kilo, levert i et plastnett. Hvert stykke bark er omtrent 13 centimeter langt, med en bredde mellom 5 og 8 centimeter.

Merk : Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Lengde : ca. 13m
Bredde : ca. 5 - 8 cm
Farge : naturlige farger, hvit
Materiale : tre

Vekt : ca. 1 kg


Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.


Art.-nr.: 2320
Vekt: 0,65 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Bark for å lage Hvitvasket 13cm 1kg
Bark for å lage Hvitvasket 13cm 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.