For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Deco tillandsia grønn 16cm 4stk

kr 145 *

kr 36,25 til stykke

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Takket være sin uvanlige form og rike farge kan denne dekorative Tillandsia i grønt kombineres effektivt med gjenstander laget av glass, tre eller betong. Klartegnede former laget av tildekkede materialer møter deretter de dristig buede bladene til den strålende grønne Tillandsia, det botaniske navnet på planten som er hjemmehørende i Sør-Amerika. Kombinert på denne måten skaper den dekorative prydplanten en interessant kontrast, som også er nøyaktig i tråd med den nåværende trenden for interiørdesign. Som en ekte tillandsia består den kunstige prydplanten av tette, spisse blader som danner en slags trakt. Det naturlige utseendet til den kunstige planten kompletteres med farging av bladspissene i en subtil grå.

Med den kunstige tillandsiaen kan du for eksempel lage en fantastisk borddekorasjon ved å fylle et tynnvegget glasskar med småstein eller andre steiner og sette inn dekorplanten. Den kunstige prydplanten kommer også til sin rett som en del av en hengende kurv i en hengende sinkpotte. I tråd med den nåværende trenden kan du også kombinere plast Tillandsia vakkert med beholdere av betong, hvis robuste grå passer overraskende bra med friske grønne toner.

Den grønne Tillandsia-dekorasjonen er tilgjengelig i et sett med 4, som lar deg implementere flere dekorasjonsideer samtidig. Dette blir lettere av den robuste ledningen som er festet til undersiden.

Lengde : ca. 16cm
Farge : grønn
Materiale : plast, metall
Antall : 4 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Art.-nr.: 87543
Vekt: 0,32 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Deco tillandsia grønn 16cm 4stk
Deco tillandsia grønn 16cm 4stk
Deco tillandsia grønn 16cm 4stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.