Dekorativ krans eukalyptus og kunstige kjegler Ø45cm grønn, hvit

kr 550 *

Levering til 11. desember **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 19 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Små, hvite kjegler, eukalyptusblader og glitrende kunstig snø dekorerer denne spesielt store kransen til jul!

Som et spesielt høydepunkt skiller de hvitvaskede kjeglene seg ut, som er imponerende realistisk modellert på naturlige ørkegler. Eukalyptusbladene laget av kunstig silke og furunålene laget av plast er på ingen måte dårligere enn disse dekorative elementene. Den store adventskransen sitter på et emne laget av ekte brune vinstokkgreiner, som understreker det naturlige utseendet. Dekorasjonskransen er også drysset med glitrende snøkrystaller laget av plast for en vinterlig glans!

Som et utstillingsvindu kan denne kunstige kransen ikke skilles fra ekte grangrønn med det blotte øye. Det trenger ikke nåler, og vinstokkene er også veldig holdbare - slik at du og kundene dine kan nyte den overdådige julepynten med grangrønne og orkegler lenge. Kanskje du kan utstyre den dekorative kransen med fire LED-lys og lage en adventskrans som ikke utgjør noen brannfare? Dette skaper en adventstemning i resepsjonen, i lobbyen, i aldershjemmet eller hjemme hos deg!

Den grønne og hvite dekorative kransen har en ytre diameter på rundt 45 centimeter, og den omtrentlige indre diameteren er imponerende 25 centimeter. Grankransens høyde med eukalyptus og blader er omtrent 10 centimeter. Den kunstige dør- og borddekorasjonen består av plast i den øvre delen og naturlige vinstokkvister i den nedre delen.

Utvendig diameter : ca. Ø45cm
Innvendig diameter : ca. Ø25cm
Høyde : ca 10cm
Farge : grønn, hvit, brun, natur
Materiale : plast, tre, metall
Antall : 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.
Artikkelnr.: 68552
Vekt: 0,95 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Dekorativ krans eukalyptus og kunstige kjegler Ø45cm grønn, hvit
Dekorativ krans eukalyptus og kunstige kjegler Ø45cm grønn, hvit
Dekorativ krans eukalyptus og kunstige kjegler Ø45cm grønn, hvit
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.