Dekorativ kransegran med kongler grønn Ø25cm

kr 319 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Du har denne dekorative kransen med gran og kjegler i grønt for evigheten, siden den består av en veldig holdbar materialblanding. På den ene siden finner du ekte kongler av gran, furu og lerk på adventskransen; kransen består også av fine grener av vintreet. På den annen side er de grønne delene med gran utseende laget av plast, det samme er de grønne, umodne kjeglene. Det er ingen deler av denne julekransen som kan råtne eller på annen måte ødelegge. Hvert år kan du ta ut kransen til advent og bruke den på forskjellige måter. Hvorfor ikke veve en LED-lyskjede inn i grenene for å få en glødende krans av vinduer i høytiden. Lag et festlig borddekorasjon ved å plassere et vakkert lys i den indre ringen.

Dekorativ krans med gran og kjegler i grønt måler rundt 25 centimeter i ytre diameter og 14 centimeter i indre diameter. Høyden er omtrent 7 centimeter. Den består av naturlige materialer som ekte kjegler og vinstokker, men også plast.

Utvendig diameter : ca. Ø25cm
Innvendig diameter : ca. Ø14cm
Høyde : ca 7cm
Farge : grønn, brun, naturlig
Materiale : tre, plast, tenner, metall
Antall : 1 stk

Artikkelnr.: 87664
Vekt: 0,45 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Dekorativ kransegran med kongler grønn Ø25cm
Dekorativ kransegran med kongler grønn Ø25cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.