Dekorativ kurv for planting, rund plantekurv, hvit H9,5cm, Ø29,5cm

kr 109 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne dekorative kurven for planting er perfekt som plantepotte for blomsterdekorasjon hele året!

Den runde plantekurven er preget av en stabil grunnstruktur og utseende i trendy shabby chic. I interiøret er flisekurven allerede foret med en plastfilm, slik at den kan dynkes i vann uten problemer. Fyll den dekorative kurven med håndtak og bruk blomster til forskjellige anledninger og sesongdekorasjoner.

Hvis du trenger en blomsterdekorasjon som borddekorasjon til festlige anledninger som et bryllup, kan den runde naturlige kurven også fungere veldig godt som et fartøy for kjekke arrangementer. Eller du kan sette en rosekrukke i blomsterkurven med håndtak.

Du kan også kombinere flere kurvkurver som dekorasjon for ditt hjem eller hage. Du kan få denne runde kurven i hvitt i tre størrelser i butikken vår. Vi har også et stort utvalg av plantepotter i form av håndtakskurver i forskjellige design på lager for deg i vårt sortiment. - Ta en titt!

Vær oppmerksom på:
Det er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander som vises på produktbildene er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Høydekurv: ca. 9,5 cm
Høyde med håndtak: ca. 13 cm
Bredde med håndtak: ca. 27 cm
Utvendig diameter: ca. Ø29,5 cm
Åpningsdiameter: ca 27 cm
Plantedybde: ca. 8 cm
Stativflate: ca. Ø19cm
Farge: hvit, brun, naturlig, gjennomsiktig
Materiale: kurv, metall, plast
Antall: 1 stk
google_translate
Artikkelnr.: 01371
Vekt: 0,52 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Dekorativ kurv for planting, rund plantekurv, hvit H9,5cm, Ø29,5cm
Dekorativ kurv for planting, rund plantekurv, hvit H9,5cm, Ø29,5cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.