Dekorativ kurvkurv med håndtak naturlig H36,5cm H45cm sett med 2

kr 173 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Flott som påskekurv eller planter! I tillegg til en flyttbar planter har den dekorative kurven med dekorativt håndtak også en landlig og naturlig stil. Plantet med fersk bellis, primula, hyacinter eller små tulipaner, kan du lage en fantastisk vårlignende blikkfang med håndtakskurven. Håndtaket kan også dekoreres med subtile kunstige blomster eller dekorative pinner, for eksempel sommerfugler eller marihøner. Et lysende bånd som du vikler rundt håndtaket, ser også bra ut.

Plantegryten med håndtak er også ideell som påskekurv. Barn vil glede seg over den praktiske kurven. Påskeskatten som er funnet, kan enkelt transporteres med håndtaket. Eventuelle utstikkende kvister bør fjernes på forhånd som en forholdsregel for å beskytte barnas hender mot riper.

Den naturlige kurven med pilgrener kommer til deg som et sett med 2. Den lille pilgryten er ca 36,5 centimeter høy. Den er omtrent 12 inches lang og 12 inches bred. Den store blomsterkurven er omtrent 45 centimeter høy og omtrent 19 centimeter med 19 centimeter høy.

Dimensjoner liten håndtakskurv (lengde × bredde × høyde): ca. 12cm × 12cm × 36,5cm
Dimensjoner stor håndtakskurv (lengde × bredde × høyde): ca. 19cm × 19cm × 45cm
Farge : brun, naturlig
Materiale : tre, plast, metall
Antall : 2 stk

Merk : Dette er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68050
Vekt: 0,89 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Dekorativ kurvkurv med håndtak naturlig H36,5cm H45cm sett med 2
Dekorativ kurvkurv med håndtak naturlig H36,5cm H45cm sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.