Dekorativ kurvkurv med håndtak Påskekurv brun H36,5cm H45cm sett med 2

kr 171 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den dekorative kurvkurven med det fantastisk buede håndtaket og skjeden av brune pilgrener er både en planter og en påskekurv. Den elegante kurven med håndtak ser frem til å gi små tulipaner, hyasinter eller primula et nytt hjem. Takket være det integrerte og avtakbare plastskallet kan den naturlige kurven plantes direkte.

Det uforfalskede naturlige utseendet til pilgrenene passer også bra med påskeeggjakt. Fylt med egg og delikatesser, passer påskekurven fantastisk inn i et naturlig miljø. Påskekurven er også en fest for øynene på en eng. Takket være håndtaket kan barna bære påskeskattene foran seg og presentere dem stolt. For å være på den sikre siden, bør du fjerne korte kvister fra håndtaket for å beskytte barnas hender.

Håndtakskurven med brune pilgrener er tilgjengelig i et sett med 2. Den lille pilgryten er ca 36,5 centimeter høy, 12 centimeter lang og 12 centimeter bred. Den store gryten med håndtak er omtrent 45 centimeter høy og måler 19 centimeter med 19 centimeter.

Dimensjoner på den lille kurven (lengde × bredde × høyde) : ca. 12cm × 12cm × 36,5cm
Mål stor kurv (lengde × bredde × høyde) : ca. 19cm × 19cm × 45cm
Farge : mørk brun
Materiale : tre, plast, metall
Antall : 2 stk

Merk : Dette er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68049
Vekt: 0,89 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Dekorativ kurvkurv med håndtak Påskekurv brun H36,5cm H45cm sett med 2
Dekorativ kurvkurv med håndtak Påskekurv brun H36,5cm H45cm sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.