For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Dekorative treplater vårgrønne 300g

kr 177 *

kr 590,00 til kg

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 6 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med disse dekorative treskivene i vårgrønn kan du lage sofistikerte borddekorasjoner og originale håndverkideer! Den vakre naturlige dekorasjonen består av veldig lette trebiter som er kuttet diagonalt, nøye tørket og veldig finfarget. Du kan fremdeles se treets vakre korn, slik at du kan kombinere disse bitene med andre naturlige dekorasjoner.

Du kan for eksempel ordne tredekorasjonen løst på midten av bordet eller legge den i en liten dekorativ bolle. På grunn av den grønne fargen passer også stykkene veldig pent inn i en påskedekorasjon og kan også løses i en blomsterpotte om våren. For eksempel kan du ordne trebitene som en liten pyramide og bruke dem som base for et te-lys eller en lykt. Du får den fulle dekorative effekten når du ordner det hele på en vinduskarm.

De dekorative treskivene i vårgrønt leveres i en pose med totalt 300 stykker. Som vanlig med naturlige produkter, varierer bitene litt i størrelse og kan derfor være mellom 6 og 10 centimeter i størrelse.

Størrelse:
ca 6cm - 10cm
Farge: vårgrønn
Materiale: tre
Vekt: 300g

Art.-nr.: 01036/53
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Dekorative treplater vårgrønne 300g
Dekorative treplater vårgrønne 300g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.