For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Dekorative treskiver ovale naturskiver Ø4-7cm tredekor 400g

kr 109 *

kr 27,25 til 100 g

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Realiser dine egne individuelle dekorasjonsideer med de ovale treskivene for håndverk! Den lille tredekorasjonen er preget av et spesielt fint korn, der kaffebrune og lyse ringer veksler. Barken er fjernet slik at ytterkanten danner en vennlig ramme igjen.

Bruk treet til å lage mange dekorative gjenstander laget av naturlige materialer: Dekorasjonsknutene kan dekkes med klar lakk, delvis eller fullstendig malt og bare limes på. Lag et flott veggmaleri fra flere skiver - abstrakte former ser like vakre ut her som figurer du supplerer med andre naturlige materialer. På vårdekorasjonen kan du bruke treplatene til å dekorere en dørkrans eller en krans som borddekorasjon: lim bare den naturlige dekorasjonen på med varmt lim. I tillegg kan de dekorative rutene merkes og brukes som naturlige dørskilt, plasseringskort eller velkomsthilsener på inngangsdøren!

De ovale skivene av ubehandlet tre leveres i et netto som veier rundt 400 gram. For orientering kan lengde og bredde spesifiseres uten forpliktelser med et omtrentlig område mellom 4 og 7 centimeter. Fordi noen stykker er nesten runde og andre ovale, er det variasjoner mellom de enkelte bitene - hvert treverk er unikt. Tykkelsen på de dekorative treplatene er omtrent 0,5 centimeter.


Merk :
Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!


Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke inkludert i leveransen.

Lengde og bredde : ca. 4cm - 7cm
Tykkelse : ca. 0,5 cm
Farge : naturlig
Materiale : tre

Mengde: 400g

 
Art.-nr.: 69939
Vekt: 0,6 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Dekorative treskiver ovale naturskiver Ø4-7cm tredekor 400g
Dekorative treskiver ovale naturskiver Ø4-7cm tredekor 400g
Dekorative treskiver ovale naturskiver Ø4-7cm tredekor 400g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.