Håndtakskurv ovalt tre natur 27 × 20cm H27cm

kr 89 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den allsidige klassikeren: Denne ovale håndtakskurven passer til (nesten) alt! Kurven er tradisjonelt vevd fra pilgrener og har et langt, vakkert buet håndtak. I tillegg er den foret med plastfilm av høy kvalitet på innsiden.

Så den kan brukes direkte som plantekurv. Planter den med forskjellige fargerike vårblomster som krokus og snøklokke og senere med påskeliljer og druehyacinter eller tulipaner. Et farget dekorativt bånd setter prikken over i’en på den vårlignende blomsterkurven din. Den ovale kurvkurven er også egnet som brødkurv foret med en serviett. Og hvert år blir det en stilig påskekurv der fargede egg koser seg i påskegresset.

Eller legg kurvkurven i butikkvinduet og pynt den med produktene dine. Bruk som gavekurv er like klassisk. Miljøbevisste mennesker gjør til og med uten folien. Dette eliminerer emballasjeavfall, og mottakeren vil fortsette å bruke kurven din. Det er ganske mange muligheter.

Den ovale håndtakskurven er ca 27 x 20 centimeter og ca 10 centimeter høy. Med håndtaket er den totale høyden omtrent 27 centimeter. Plastfilmen er festet til grenene med tråd og beskytter mot fuktighet som lekker.

Total høyde med håndtak: ca. 27cm
Målkurv (lengde × bredde × høyde): ca. 27cm × 20cm × 10cm
Farge: naturlige farger
Materiale: tre, plast, tråd
Antall: 1 stk
Artikkelnr.: 67638
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Håndtakskurv ovalt tre natur 27 × 20cm H27cm
Håndtakskurv ovalt tre natur 27 × 20cm H27cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.