Hjerte å henge mango natur, gylden 14 × 11cm 2stk

kr 155 *

kr 77,50 til stykke

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Har kjærlighetens lyn slått disse hjertene? Den fascinerende dekorasjonen for henging laget av mangotre ser ut som den med de gyldne glitrende svidde merker.

Til og med kornet fra trebøylene gir et edelt inntrykk, men de innbrente figurene gir enda en faktor. De slående lynboltene og plantemønstrene genereres faktisk i en kompleks prosess ved bruk av høyspenningsstrøm. Hvert trehjerte er derfor et spennende unikt stykke.

Gi bort et hjerte til Valentinsdag! Eller er den gyldne tredekorasjonen mer av en morsdag til stede? Hjertene å henge vil definitivt få mottakerens til å slå raskere. Eksklusivt og naturlig samtidig glitrer hjertene i julepynten som juletrepynt eller i vinduet.

Du vil motta to hjerter på jutesnoren med en omtrentlig høyde mellom 14 og 15 centimeter, en bredde på ca. 11 centimeter og ca. 2 centimeter dyp. Jutesnoren er bundet til et metalløyle.

Dimensjoner hjerte:
ca. 14 / 15cm × 11cm × 2cm
Lengde med ledning:
Farge: naturlig, gylden
Materiale: tre (mango), jutebånd, metall, gullglitter
Antall: 2 stk

Merk: Prosessen som brukes resulterer i forskjellige mønstre på hvert produkt. Produktet kan derfor variere i prøvene fra bildene.
Artikkelnr.: 68988
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Hjerte å henge mango natur, gylden 14 × 11cm 2stk
Hjerte å henge mango natur, gylden 14 × 11cm 2stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.