For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kokosbark lys lilla 400g

kr 140 *

kr 350,00 til kg

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 9 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

For et elegant tillegg til enhver dekorasjon! Den naturlige kokosbarken ble forsiktig kuttet i små biter, hvis form minner om en halvmåne, og deretter farget lys lilla. Barken av kokospalmen, som også kalles Cocos nucifera, er veldig lett og kan derfor serveres i en bolle og også plasseres på vinduskarmen som dekor. Trebarken ser veldig vakker ut når den blir innlemmet i et juleopplegg eller begravelseskrans.

For eksempel kan du dekorere en adventskrans med det eksotiske palmeskallet og lage en herlig julepynt i kombinasjon med røde lys, glitrende stjerner å stikke, speilbær og et julebånd. Og hvis du vil lage en julevindusgirland selv, kan du feste den halvcirkelformede kokospalmsbarken der. Den naturlige barken scorer spesielt bra i kombinasjon med andre tresmykker!

Kokosbarken i lys lilla er i en pose på totalt 400 gram. Som et naturlig produkt har hvert barkstykke forskjellige størrelser og bredder, men du kan lage størrelser mellom 5 og 12 centimeter.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse: ca 5cm - 12cm
Farge: lys lilla
Materiale: kokosnøttbark
Vekt: ca. 400g

Art.-nr.: 01013/139
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Kokosbark lys lilla 400g
Kokosbark lys lilla 400g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.