Kunstig einerkrans med kongler og bærgrønne 48cm

471 kr * kr 349 * Du sparer 26% (kr 122)

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Udødelig og realistisk: den kunstige einerkransen med kjegler og bær etterlater ingenting å være ønsket når det gjelder dekorasjon.

Kvalitetsproduktet fra VIANA er designet på en mindre, brun plastkrans. De enkelte enebærgrenene var bundet til denne kransen akkurat som en ekte veggkrans. Små kjegler og bær sitter på de tette grenene. Nøye utformede fargeoverganger garanterer maksimal realisme og inspirerer med en blålig glans som er typisk for einer.

Dekorasjonskransen ser vakker ut på døren, veggen og bordet om høsten og vinteren uten smykker. Et lite deco-bånd, en lykt i glasset i midten og spredte dekorasjoner eller små figurer laget av tre, skaper raskt en borddekorasjon etter din smak, som ikke bare vil inspirere dine gjester, men også deg selv. Siden den kunstige kransen laget av einer verken mister nåler eller tørker ut, kan du redesigne den for vinteren i noen få enkle trinn og til og med bruke den som en adventskrans. På døren trenger du bare et lite treskilt og en LED for utsiden, og den dekorative eineren ønsker dine besøkende velkommen langtfra.

Den kunstige einerkransen i grønt har en ytre diameter på omtrent 48 centimeter. Innerdiameteren er omtrent 16 centimeter her i en høyde på 8 centimeter.

Diameter: ca. Ø16cm
Høyde: ca 4 cm
Farge: grønn, brun, hvit
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68439
Vekt: 0,97 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig einerkrans med kongler og bærgrønne 48cm
Kunstig einerkrans med kongler og bærgrønne 48cm
Kunstig einerkrans med kongler og bærgrønne 48cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.