Kunstig grangren med juleroser og kjegler L36cm

kr 100 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En furugren dekorert med juleroser og kjegler er en perfekt dekorasjon for juletiden!

Plasser en grangren med juleroseblomster i en liten vase, eller bearbeid den til et vinterarrangement eller en adventskrans. - Den fleksible, bøybare grangrenen er også veldig vakker som en sentral dekorativ gjenstand på en dekorativ metallring!

Den kunstige furugrenen er designet veldig naturlig. En solid brun gren med en metallkjerne forgrener seg i mange kvister på fire nivåer. Den ekte grangrenen er dekorert med fem brune furuskegler og tre blomster, samt blader av den hvite julerose og tre kunstige hvitkalkede dekorative grener

Med sitt villedende virkelige fargevalg imponerer firetopperen med juleroser og kjegler som en tiltalende borddekorasjon eller som et dekorativt element i arrangementer, buketter eller kranser hjemme, så vel som på restauranter og hoteller, i butikkvinduet eller for en verdig vintergravdesign!

Du vil motta den høykvalitets kunstige grangrenen med juleroser med en total lengde på 36 centimeter. De tre hvite julerosenblomstene har en diameter på ca 5,5 centimeter. De fire kjeglene er omtrent 2,5 - 3 × 5 - 6,5 centimeter store.

Total lengde: ca. 26 cm
Bredde: ca. 23cm
Blomsterdiameter: ca. 5–7 cm
Størrelseskegler: ca. 2,5–3 × 5–6,5 cm
Farge: grønn, hvit, gul, brun
Materiale: plast, metall, stoff
Antall: 1 stk
Artikkelnr.: 75098
Vekt: 0,37 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig grangren med juleroser og kjegler L36cm
Kunstig grangren med juleroser og kjegler L36cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.