Kunstig julerosenbukett med gran og kjegler H26cm

kr 170 *

Levering til 11. desember **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 16 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Juleroser er blant de vakreste vinterblomstene. Planten, også kjent som snørosen, gleder seg rundt juletiden med sine attraktive, elegante blomster.

Denne høykvalitets vinterbuketten laget av silkeblomster, kunstig gran og kongler ser veldig attraktiv ut. De hvite juleroser er laget av tekstilfiber av høy kvalitet, kjærlig og trofast. Stammen og grangrenene er laget av plast. - Brune kjegler, grønt løvverk og kunstige, hvite dekorative grener fullfører den dekorative julerosenbuketten.

En bukett med juleroser passer som en festlig borddekorasjon til advent og jul i hjemmet ditt, til restauranter og hotellrom. Du kan også bruke den vakre kunstige buketten med juleroser og grantrær som en høykvalitets hilsen til en gravplass om vinteren.

Grenene til den realistisk utformede kunstige buketten er utstyrt med en fleksibel metalltråd på innsiden, noe som betyr at de kan bøyes i form om ønskelig. Nederst ender stenglene sammen i en solid plukk ca 9,5 centimeter lang. Plukket kan praktisk talt plugges inn i forskjellige overflater, for eksempel jord, sand eller pluggmateriale eller plasseres i en passende vase.

Den totale høyden på buketten er omtrent 26 centimeter. De seks blomstene har en omtrentlig diameter på 5 - 7 centimeter. De fire kjeglene er omtrent 3 - 3,5 × 5 - 6,5 centimeter store.

Total høyde: ca. 26 cm
Diameter: ca. Ø28cm
Blomsterdiameter: ca. 5–7 cm
Størrelseskegler: ca. 3–3,5 × 5–6,5 cm
Farge: grønn, hvit, gul, brun
Materiale: plast, metall, stoff
Antall: 1 stk
Artikkelnr.: 75100
Vekt: 0,43 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig julerosenbukett med gran og kjegler H26cm
Kunstig julerosenbukett med gran og kjegler H26cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.