Kunstig kristtorngren, vinterbær, julepynt, kristtorn snødekt grønn, rød L63cm

kr 62 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En kunstig ilexgren, også kalt vinterbær, er en typisk dekorativ plante for julepynt. Holly i sin typiske grønn-rød kommer med snø. - Det eviggrønne treet med knallrøde bær er et symbol på håp og liv i advent!

å få en herlig julekrans til døren eller vinduet. Blomsterhandlere setter pris på den dekorative kransen for sitt fleksible utseende, takket være at de for eksempel kan innlemme ilexbusken i julearrangementer.

De grønne hakkede bladene og bærene i to røde nyanser av ilexen er dekket av snø, glitrende hvitt. Den kunstige kristtorn skinner veldig elegant, som om det var snø og frosset.

Du kan sette kristtornskvisten i en vase med litt furu grønn og en rød amaryllis. Eller du kan bruke den kunstige Ilex til å lage julearrangementer eller en vinter adventskrans. Med det lange håndtaket med metall inni, kan kristtorn enkelt bearbeides til blomsterskum, halm eller andre underlag og bøyes i to grener etter ønske.

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander som vises på produktbildene er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Lengde: ca. 63 cm
Bærdiameter: ca. Ø1–1,5 cm
Bladlengde: ca. 7-10cm
Farge: Grønn, rød, brun hvit
Materiale: plast, silkestoff, metall
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00434
Vekt: 0,33 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig kristtorngren, vinterbær, julepynt, kristtorn snødekt grønn, rød L63cm
Kunstig kristtorngren, vinterbær, julepynt, kristtorn snødekt grønn, rød L63cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.