Kunstig sypressgren grønn for å henge opp fra 5 dekorative grener på 75cm

kr 357 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den kunstige sypressgrenen i grønt er en dekorasjon å henge opp i et naturlig utseende. Nålgrenhengeren består av fem dekorative grener, som er festet til en robust og værbestandig brun plukk og utstyrt med et øye laget av wire for oppheng. De myke nålene til sypressen er gjengitt i denne kunstige planten i rik detalj og frodig, og grenene har også den typiske barkstrukturen. Resultatet er en meget høy kvalitet og realistisk kunstig sypressgren. I tillegg har den kunstige grenen den store fordelen at den ikke trenger nåler og kan gjenbrukes i dekorasjonen neste jul.

Slik kan du dekorere en vegg eller en dør med grønne dekorative grener på kort tid. En LED -lyskjede og noen dekorative kleshengere gjør de kunstige bartregrenene til en glødende juledekorasjon eller en adventsgren som bordplate like raskt. Eller kanskje du vil dekorere den kunstige sypressgrenen på klassisk måte med glitter (englehår) og dermed gi en festlig glans i adventsdekorasjonen?

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander vist på produktbildene er ikke inkludert i leveransen.

Total lengde: ca. 75 cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast, metall
Produktlinje: Viana
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00431
Vekt: 0,81 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig sypressgren grønn for å henge opp fra 5 dekorative grener på 75cm
Kunstig sypressgren grønn for å henge opp fra 5 dekorative grener på 75cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.