Kunstig tistelgren Golden L71.5cm

kr 70 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Kort i gull er et fantastisk dekorativt element for den festlige adventsdekorasjonen! De kjegleformede blomstene med sine stikkende, buede, fjærlignende skottblad ser veldig kunstnerisk ut, nesten som fra en annen verden. Gullfargen forbedrer det futuristiske utseendet til den lange tistelgrenen.

Kombiner den kunstige kortkvisten i gull med gullfargede valmuekapsler eller en ginko-gren. Pampasgress og Strelitzia-blader samt rotting i Ting Ting Curly-optikk gir også et vakkert helhetsutseende med gullfargede tistler. Legg en slik bukett i en høy gulvvase eller bruk den som borddekorasjon.

Stammen og alle grenene på tistelgrenen har en fleksibel metallkjerne. Så du kan enkelt bøye den slik at den ser buskere eller smalere ut, avhengig av dine behov. Eller du klemmer av de nedre grenene og jobber med små ordninger eller julekranser å henge eller som en adventskrans.

Stammen som går fra brune til grønne grener i tre grener. - Hver av undergrenene er utformet på samme måte: De forgrener seg igjen i syv undergrener. Et blomsterhode sitter på hver av de seks spissene på stilkene. Blomstene er designet for å være veldig naturlige og kan knapt skilles fra tørkede, fargede prøver.

Du vil motta den dekorative kortgrenen med en total lengde på omtrent 71,5 centimeter. Blomsterhodene har hver en diameter på ca 1,8-2,8 centimeter og en høyde på ca 3,2-3,4 centimeter. De nedre grenene er utstyrt med mange ømme, blomsterløse skudd.

Total lengde:
ca. 71,5 cm
Blomsterdiameter: ca. 1,8–2,8 cm
Bladhøyde: ca. 3,2-3,4 cm
Farge: Gylden, Brun, Grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk
Artikkelnr.: 68538
Vekt: 0,37 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Kunstig tistelgren Golden L71.5cm
Kunstig tistelgren Golden L71.5cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.