Kunstig trommestokk hvit craspedia bunt tørking bukett 3stk

Floristik24 Kunstig trommestokk hvit craspedia bunt tørking bukett 3stk Floristik24 Kunstig trommestokk hvit craspedia bunt tørking bukett 3stk Floristik24 Kunstig trommestokk hvit craspedia bunt tørking bukett 3stk

Søk

Kunstige planter Kunstig trommestokk hvit craspedia bunt bukett
Trommestokken er ikke bare vakker i hagen, men også i sommerbuketten. Denne kunstige varianten i hvitt henter trenden mot den tørre buketten veldig realistisk.
Bunten til den hvite Craspedia inneholder fem veldig forskjellige stilker: Hver blomsterkule har forskjellig størrelse - akkurat som i hagen eller på engen. De kunstige blomstene fra dekorasjonsmerket VIANA inspirerer ikke bare med sine detaljerte blomster, men forgrener seg også og er også utstyrt med små blader.
Det som er spesielt med dette designet, er imidlertid den nøyaktige gjengivelsen av blomstene på slutten av sommeren. Du kan enten bruke den til å lage en realistisk sommerbukett med hageblomster og engblomster eller kombinere kunstige blomster med kunstige eller ekte tørre gress! Hva med for eksempel de større Alliumkulene som også er tilgjengelige i varme høsttoner her i butikken? Du finner også trommestikkene i andre farger for en fargerik dekorativ bukett!
Du får totalt 15 stykker av den hvite kunstige blomsten, med fem stilker som hver er bundet med jute for å danne et bunt - totalt tre bånd. Stilkene til de kunstig tørkede blomstene kan bøyes eller forkortes ved hjelp av ledningen. Blomstenes diameter varierer mellom 2,5 og 1,5 centimeter, og stilkene når en total lengde på mellom 41 og 51 centimeter.
Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Total høyde: ca. 41cm - 51cm
Blomsterdiameter: ca. Ø1,5 cm / 2,5 cm
Farge: hvit, grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 3 gjeng

Kunstige planter

Artikkel med bare små mengder.
Sesongvarer kan ikke ombestilles!


Last Minute

alle underkategorier på et øyeblikk