Kurv for planting, blomsterdekorasjoner, kurv i naturlig tre L35cm 11,5cm

kr 89 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med denne formfulle kurven for planting av Viana kan du lage et flott blomsterarrangement for hjemmet ditt! Hver trekurv består av en sterk metallramme og er flettet med seljetre. Det indre området av plantekurven er allerede utstyrt med en praktisk folie som du kan implementere en rekke blomsterdekorasjoner med.

Den ovale kurvkurven er også tilgjengelig i andre størrelser i vårt sortiment, slik at du kan bruke den til å lage attraktive blomsteroppsatser for en skjenk, så vel som på balkongen, terrassen, landingen i inngangspartiet eller som hagedekorasjon!

På grunn av sin naturlige farge harmonerer plantekurven med hver blomsterfarge, og du kan designe alt fra vårplanting til julepynt med denne vakre planterkurven. Du kan ikke bare plante vakre blomster som primula, stemorsblomst og tusenfryd i blomsterkurven, du kan også bruke den til å dyrke duftende kjøkkenurter eller som en urtepotte kan de være en original gave til neste invitasjon!

Vær oppmerksom på: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene når det gjelder form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander som vises på produktbildene er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Utvendige mål (L × B × D): ca. 35 × 15,5 × 11,5 cm
Innvendige mål på kurvåpningen (L × B × D): ca. 33 × 13,5 × 11 cm
Mål stativområde (L × B): ca. 30 × 8,5 cm
Farge: naturlig, gjennomsiktig, grønn
Materiale: tre, metall, snor, folie
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00588
Vekt: 0,51 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurv for planting, blomsterdekorasjoner, kurv i naturlig tre L35cm 11,5cm
Kurv for planting, blomsterdekorasjoner, kurv i naturlig tre L35cm 11,5cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.