Kurvbåt for å plante naturlig hvitvasket L34cm

kr 120 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

For en dekorasjon full av naturlighet: Med denne kurvkurven av høy kvalitet fra den eksklusive VIANA-produktserien kan du opprette livlige blomster- og planteoppsatser uten problemer. Plantekurven ble laget av naturlige pilgrener som ble flettet stabilt rundt en metallramme. Designet er basert på et ovalt skipsskrog og er derfor spesielt originalt. En gjennomsiktig plastfilm på innsiden gjør det også mulig å plante direkte. En hvit vask av den naturfargede pilen skaper et trendy, shabby-chic utseende.

Med sesongmessige beplantninger kan du lage en tiltalende dekorasjon som gir interiøret ditt liv og friskhet, samt forbedrer hageområdet eller balkongen visuelt. På vårdekorasjonen kan du for eksempel stole på klassiske blomster som krokus eller påskeliljer og ordne små, fargerike egg og en påskehare. På kort tid blir det opprettet en original borddekorasjon som vil glede familien din til påskebrunsj.

Flettkurven i skipsdesign i naturlig, med en hvit vask har en størrelse på omtrent 34 centimeter og en høyde på omtrent 10,5 centimeter.

Størrelse: ca 34cm
Høyde: ca. 10,5 cm
Farge: naturlige farger, vasket hvit
Materiale: tre, plast, metall
Antall: 1 stk

Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 63951
Vekt: 1 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvbåt for å plante naturlig hvitvasket L34cm
Kurvbåt for å plante naturlig hvitvasket L34cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.