Kurvskål for planting av lysebrun Ø24cm

kr 120 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Presenter favorittblomstene dine i denne naturlige kurvskålen! Dekorasjonsskålen er laget av nøye utvalgte naturlige materialer. Rustikke pilgrener er vevd rundt en metallramme, og skaper en atmosfære av komfort og rustikk. På innsiden er planterne foret med en gjennomsiktig plastfilm som muliggjør direkte planting. Du kan vanne og transportere plantene dine uten bekymring.

Flettkurven er spesielt egnet som en kjærlig designet gave til sine kjære. Send en frisk blomsterhilsen til våren og plant fliskurven med fargerike primulaer eller stemorsblomster. Men også så mange delikatesser fra delikatesseforretningen, som deilig vin, solid ost og ferskt brød, kan ideelt sett presenteres i trebollen og kan også pyntes dekorativt med filtull og silkeblomster som skumroser. Det sier seg selv at du vil sette et smil på mottakeren!

Med en diameter på rundt 24 centimeter og en høyde på rundt 11,5 centimeter, passer den runde kurvskålen av pilgrener lett på nesten ethvert spisebord, kommode eller skjenk. Selvfølgelig kan du også bruke trekurven som romdekorasjon til restauranten, hotellobbyen eller husbaren. Bare prøv det!

Diameter: ca. Ø24cm
Høyde: ca. 11,5 cm
Farge: lysebrun
Materiale: tre, plast, metall
Antall: 1 stk

Artikkelnr.: 63930
Vekt: 0,35 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvskål for planting av lysebrun Ø24cm
Kurvskål for planting av lysebrun Ø24cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.