Kurvskål påskekurv brun hvitvasket Ø26 / Ø15cm sett med 2

kr 304 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den vakre kurvskålen laget av pilgrener i forskjellige tykkelser er egnet som påskekurv og også som planter. Takket være den allerede integrerte og avtakbare plastplanteren kan du plante pilene direkte. Fargerike tidlige blomstrere passer veldig bra med det treaktige utseendet.

Inne i planter, tykkere pilgrener gir støtte. Rundt utsiden gir tynnere pilgrener som er viklet oppå hverandre, attraktiv lekenhet til handlingen. Planteskålen er avtakbar. Kurven laget av grener kan også være fantastisk dekorert med blomsterpinner, kunstige blomster og blader og hengt på døren til leiligheten eller som veggdekorasjon. Sist, men ikke minst, kan du også bruke plantekurvene som en elegant påskekurv. Fôret med gress, fylt med egg og delikatesser, er kurvfartøyene en hit med påskeeggjakten.

Diameteren på grenskålene er omtrent 26 centimeter og 15 centimeter. Den større planterskålen er omtrent 12,5 centimeter høy. Det mindre seljeiret er omtrent 10,5 centimeter høyt.

Diameter : ca. Ø26cm / Ø15cm
Høyde : ca. 12,5 cm / 10,5 cm
Farge : naturlig, brun, hvitvasket
Materiale : tre, plast, metall
Antall : 2 stk
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68042
Vekt: 1,5 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvskål påskekurv brun hvitvasket Ø26 / Ø15cm sett med 2
Kurvskål påskekurv brun hvitvasket Ø26 / Ø15cm sett med 2
Kurvskål påskekurv brun hvitvasket Ø26 / Ø15cm sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.