Kurvskål plantekurv Ø45cm H14cm

kr 142 *

Levering til 1. februar **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 9 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Lag et hav av blomster om våren og sommerdekorasjonen med denne eksklusive flettet bolle fra VIANA. Den runde fliskurven består av ikke-skrelte pilgreiner og er foret med en plantefilm på innsiden, slik at praktisk direkteplanting er mulig umiddelbart.

Hva venter du på? Sett påskeliljer, druehyasinter og krokuser i rampelyset i denne plantekurven! Det gir nok plass til å skape et fantastisk utvalg av farger som ganske enkelt vil se fortryllende ut på en skjenk eller til og med en resepsjonsteller. Kunder og gjester blir ønsket velkommen på våren på en innbydende og munter måte. Eller lag en liten urtehage i den dekorative kurven med fersk merian, persille og basilikum. Å ha friske urter like ved hverandre gjør hver amatørkokk glad, ikke sant?

Den runde kurvskålen med ikke-skrelte pilgreiner har en diameter på omtrent 45 centimeter og en høyde på omtrent 14 centimeter. Plastfilmen er festet til grenene med en hvit tråd og beskytter mot lekker væske.

Diameter: ca. Ø45cm
Høyde: ca. 14 cm
Farge: naturlige farger, brun
Materiale: tre, plast, tråd
Antall: 1 stk

Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 64092
Vekt: 0,9 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvskål plantekurv Ø45cm H14cm
Kurvskål plantekurv Ø45cm H14cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.