Kurvskål, planter, trekurv for planting av natur L41cm H13.5

kr 106 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Vevingen av naturlige grener gjør denne ovale kurvskålen til en veldig spesiell planter for hver sesong!

Friske tidlige blomstrer som påskeliljer, sommersukkulenter, høstlyng eller julestjernen i julen: alt føles hjemme i trekurven for planting. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg og finne et flott sted for det. Den rustikke plantekurven egner seg både som hagedekorasjon og interiør. Du kan også bruke det naturlige karet som en planter til blomsterpotter eller som et originalt grenkar for arrangementer for bordpynt.

Den dekorative bollen kan også være vakkert designet som en gave. - Plant hagearter i den, og du har en fantastisk urtebolle som en suvenir til neste grillfest eller som gave til bursdagsbarn som er entusiastiske over matlaging.

Etter å ha plantet blomsterdekorasjonene, legg til de matchende dekorative pluggene, og mottakeren vil glede seg over den vakre oppmerksomheten.
Innsiden av plantekurven er allerede utstyrt med en gjennomsiktig plastfilm, slik at du umiddelbart kan begynne å plante uten å nøle.
Kombiner høykvalitets plantekurv fra VIANA for flotte arrangementer av plantede kurvkurver med andre treplanter fra denne serien fra vårt store utvalg kurvskåler for planting!

Vær oppmerksom på: Dette er et naturlig produkt! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander som vises på produktbildene er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Utvendige mål (L × B × D): ca. 41 × 16,5 × 13,5 cm
Indre mål på kurvåpningen (L × B × D): ca. 39 × 14,5 × 13 cm
Dimensjoner stativområde (L × B): ca. 35 × 10 cm
Farge: naturlig, gjennomsiktig, grønn
Materiale: tre, metall, snor, folie
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 00589
Vekt: 0,58 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Kurvskål, planter, trekurv for planting av natur L41cm H13.5
Kurvskål, planter, trekurv for planting av natur L41cm H13.5
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.