For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Mulberry trebark eplegrønn 250g

kr 207 *

kr 82,80 til 100 g

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Flotte dekorasjonsideer til våren kan implementeres spesielt kreativt med morbærbark i eplegrønn. Det unike, allsidige naturproduktet oppnås fra grenene på morbærtreet uten å forårsake varig skade, tørkes og farges, og kan for eksempel bearbeides til papir av høy kvalitet. Mulberrybarken fascinerer med sin spektakulære struktur, som minner om jute eller lin, og fremfor alt har en spesiell egenskap: Hvis materialet blir fuktet, kan det formes etter ønske og stivne i den respektive posisjonen under tørking.

Det gjør morbærbarken til et fantastisk håndverk og nødvendighet for blomsterhandlere. Det biologisk nedbrytbare naturproduktet har en organisk overflate, spesielt når den kombineres med friske blomster og tørr blomster, og kan derfor formes til raffinerte bukettmanchetter, planter og blomsterkasser når det er fuktig. Du kan også kutte morbærpapiret i strimler etter eget valg, rette det og deretter bearbeide det løst i ordninger og buketter, lage buer og andre motiver eller bruke det til å pakke inn vårkranser til dører og butikkvinduer. Barkens unike tekstur gjør hvert floristisk arbeidsemne til et spektakulært blikkfang.

Den tørkede morbærbarken er farget en frisk eplegrønn og tilbys i en pose med en vekt på ca. 250 gram. Dette inneholder ark med morbærbark i forskjellige størrelser, som varierer med hensyn til struktur og tekstur.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Farge: eplegrønn
Materiale: morbærbark
Vekt: ca 250g
Art.-nr.: 25689
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Mulberry trebark eplegrønn 250g
Mulberry trebark eplegrønn 250g
Mulberry trebark eplegrønn 250g
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.