Nobilis gran gren kunstig grønn 24cm 12stk

kr 218 *

kr 18,17 til stykke

Levering til 11. desember **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 17 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den edle gran, bedre kjent som sølvgran eller edelgran, er en av de mest robuste juletrærne. Grangrenene til Nobilis har veldig myke avrundede nåler.

Den høykvalitets kunstige furugrenen fra VIANA er modellert veldig naturlig på originalen. Fra den olivenfargede grenen med en metallkjerne og tilstøtende nålefeste, dukker det opp fire buskede nålgrener i forskjellige lengder i matt grønn. Nålgrenene har en lengde på omtrent 8,5, 11 og 13 centimeter. Grenene på kvistene er uregelmessig brune.

Granplukkene er allsidige for håndverk og floristisk design i julesesongen. Gjør små ordninger eller omfattende julekranser ved å sette de kunstige grenene med den fleksible, skjerpede stammen inn i plug-in materiale eller ved å bruke ledning for å binde dem i kranser. Du kan også bruke de kunstige grangrenene til å lage små gaver med barn eller bare dekorere julegaver med nobilis-grenene.

Du får de kunstige grangrenene i grønt i en praktisk pakke på 12. - Så du kan implementere flere av dine dekorasjonsideer samtidig. Hver av grenene i settet er identiske. Grangrenene har en total lengde på omtrent 24 centimeter. Bredden på de kunstige grenene er omtrent 13 centimeter.

Total lengde: ca. 24cm
Grenlengde: 8 - 13 cm
Bredde: ca. 13 cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast, metall
Antall: 12 stk
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68437
Vekt: 0,51 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Nobilis gran gren kunstig grønn 24cm 12stk
Nobilis gran gren kunstig grønn 24cm 12stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.