For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Palmerfiber pastell lysegrønn 400gr

kr 221 *

kr 552,50 til kg

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 13 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Dekorer en vakker dekorativ krans eller borddekorasjon med denne palmefiberen farget i lysegrønn med pastellfarge! Den høykvalitets og slitesterke fiberen er hentet fra bladene av palmer eller palmer, som også er botanisk kjent som Arecaceae eller Palmae. Fibrene ble satt sammen, konserverte og deretter farget. I pakken finner du fiberark av forskjellige størrelser, som du kan rulle, brette og kutte i de fasongene du ønsker.

For eksempel har du muligheten til å pakke palmefiberbladene rundt en kransepute for å skape grunnlaget for en påskekrans. Eller du kan bruke den til å skjule små ledningsstrukturer i hjerte- eller eggform, noe som gir deg vakre vindusdekorasjoner til påsken. Men den naturlige fiberen ser også bra ut som borddekorasjon og kan rett og slett brukes som base for spredte dekorasjoner eller som en påskekurv.

Palmefiberen, farget i lysegrønn med en pastellskygge, er i en pose som veier totalt 400 gram. Som en naturlig artikkel har hvert fiberark forskjellige størrelser og form. De enkelte brikkene kan være mellom 25 og 50 centimeter store.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse:
ca 25cm - 50cm
Farge:
lysegrønn
Materiale:
palmefiber
Vekt:
400g

Art.-nr.: 01175/53
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Palmerfiber pastell lysegrønn 400gr
Palmerfiber pastell lysegrønn 400gr
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.