Plantekurv, kurv med håndtak, dekorativ kurv rund hvit H9,5cm Ø20cm

kr 69 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Du kan plante en rekke blomsterdekorasjoner i denne lille, runde plantekurven. Kurven med håndtak er laget av hvit flis, som er flettet rundt en solid metallramme. Kanten på bunnen av den dekorative kurven og den øvre kanten med håndtak er laget av solide pilegrener som er vasket hvite for å matche flisekurven.

Innsiden av håndtakskurven er allerede utstyrt med robust plastfilm, som beskytter mot vannlekkasje og fallende jord.

Den naturlige fargen på blomsterkurven i hvitbrun harmonerer veldig godt med den mørke pottejorden og grener av små stauder som du kan plante der. Du kan bruke kurven med håndtak i trendy shabby chic året rundt. Bruk plantepotten til å lage en vårkurv med tidlige blomster eller så påskegress i den. Om sommeren kan du få solsikker til å blomstre i kurvkurven. I høst var Erika og det fargerike shamberry dekorert med små gresskar og bånd virkelig fine i kurven for planting. Om vinteren tilbyr kurvkurven plass til små arrangementer til advent, eller du kan plante snøfnugg eller en julestjerne i den naturlige kurven.
Hvis du blir invitert, tilbyr den plass til fine småting som en gavekurv.

Kombiner den dekorative kurven med andre kurver i andre design fra vårt store utvalg av plantemaskiner. - Du kan få denne runde kurven i to andre størrelser i butikken vår!

Vær oppmerksom på:
Det er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Merk: Tilbehør og pyntegjenstander som vises på produktbildene er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Høydekurv: ca. 9,5 cm
Høyde med håndtak: ca. 12 cm
Bredde med håndtak: ca. 24 cm
Utvendig diameter: ca 20 cm
Åpningsdiameter: ca 18 cm
Plantedybde: ca. 8,5 cm
Stativflate: ca. Ø15cm
Farge: hvit, brun, naturlig, gjennomsiktig
Materiale: kurv, metall, plast
Antall: 1 stk
google_translate
Artikkelnr.: 01373
Vekt: 0,45 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Plantekurv, kurv med håndtak, dekorativ kurv rund hvit H9,5cm Ø20cm
Plantekurv, kurv med håndtak, dekorativ kurv rund hvit H9,5cm Ø20cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.