Plantepotte pil hvitvasket Ø26 / 20cm H20 / 16cm sett med 2

kr 186 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Flettkurven fra dekorasjonsmerket VIANA er en meget dekorativ plantepotte eller planter som bringer naturlige materialer inn i interiøret på en diskret måte. Planteren består av en ramme laget av pilgrener på en tynn trebunn, som er tykt innpakket med pilgrener. Det er også et avtakbart plastinnlegg inni. Så du kan bruke fartøyet direkte til planting. Foring med folie vil likevel anbefales for å forhindre at treet tiltrekker seg fuktighet.

På vinduskarmen eller et lite bord og utstyrt med en grønn plante, blir den naturlige blomsterpotten en iøynefallende. Du kan kombinere planterne med andre modeller i naturbrun og designe stuen din konsekvent ved å sette bevisste kontraster i materialene.

Plantepotten laget av hvitvaskede pilgrener er tilgjengelig som et sett med 2 stk. Den større kurven har en diameter på ca 26 centimeter øverst og den mindre på ca 20 centimeter. Kurvene er omtrent 20 eller 16 centimeter.

Diameter over: ca. Ø20cm / Ø26cm
Innvendig diameter bunn: ca. 10 cm / 14 cm
Høyde: ca. 16cm / 20cm
Farge: naturlige farger, vasket hvit
Materiale: tre, metall, plast
Antall: 2 stykker i et sett
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68044
Vekt: 1,4 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Plantepotte pil hvitvasket Ø26 / 20cm H20 / 16cm sett med 2
Plantepotte pil hvitvasket Ø26 / 20cm H20 / 16cm sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.