Plantepotte pil naturlig farge Ø26 / 20cm H20 / 16cm sett med 2

kr 185 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Kvalitetsmerket VIANA presenterer en uvanlig dekorasjonside laget utelukkende av naturlige materialer med denne plantepotten laget av pilgreiner i naturbrun. Grenene ble viklet rundt et rammeverk laget av pinner, som igjen er festet til en tynn treskive. Innsiden av blomsterpotten er også utstyrt med en plastinnsats for å beskytte treet mot fuktighet. Hvis den brukes som en plantepotte, vil det fremdeles være tilrådelig å kle den med folie.

Flettkurven minner noe om et fuglerede og gir et naturlig preg til hjemmet eller forretningslokalet. Men den trenger ikke nødvendigvis plantes, du kan også bruke den som en dekorativ kurv til dekorasjon med høy, gress, mose og fugler eller interessante grener og steiner. Eller slå kurven ut med en klut og gjør den til en gavekurv. Satser på at den uvanlige planter vil inspirere deg til din naturlige dekorasjon?

Den brune plantepotten laget av naturlige pilgrener er tilgjengelig som et sett med 2 stykker. Den større kurven har en diameter på rundt 26 centimeter øverst og den mindre på rundt 20 centimeter. Høyden er henholdsvis 20 og 16 centimeter.

Diameter over: ca. Ø20cm / Ø26cm
Innvendig diameter bunn: ca. 10 cm / 14 cm
Høyde: ca. 16cm / 20cm
Farge: naturlige farger
Materiale: tre, metall, plast
Antall: 2 stykker i et sett
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68043
Vekt: 1,4 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Plantepotte pil naturlig farge Ø26 / 20cm H20 / 16cm sett med 2
Plantepotte pil naturlig farge Ø26 / 20cm H20 / 16cm sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.