Planter frosk med mosegrønn 35 × 25cm H21cm

kr 231 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Du trenger ikke en hagedam for å holde frosker. Planteplanten i form av en frosk med mose er også et spesielt stort eksemplar av slekten!
Den sympatiske plantefrøen består av en metallramme som er tett dekket med lysegrønn mos. Åpningen for planting eller blomsterpotte er foret med plantefilm. To øyne laget av plast fullfører den nydelige designen til det eksklusive dekorasjonsmerket VIANA.
Design plantepotten med fargerike tidlige blomster som gule påskeliljer eller krokuser i lilla og hvite. I påskedekorasjonen liker frosken å holde kaniner og kyllinger selskap. På et sted som er beskyttet mot været, kan planter også brukes utenfor. På grunn av størrelsen og den lysegrønne mosseskinnen, gjør den søte plantefrøen også en fantastisk butikkvindusdekorasjon for våren. I stedet for blomster kan frosken også bære gjenstandene på ryggen du vil fremheve. Dette betyr at blikket ditt faller på skjermen av seg selv!
Den mosedekte frosken som brukes som plantepotte, er rundt 21 centimeter høy og måler (lengde × bredde) rundt 32 med 25 centimeter. Planteren selv har en dybde på rundt 13 centimeter og dens diameter er også rundt 13 centimeter.
Høyde : ca 21cm
Lengde : ca. 35cm
Bredde : ca. 25 cm
Dybdeplanter: ca. 13 cm
Diameter på planteåpningen: ca. Ø13cm
Farge : grønn, naturlig, hvit, svart, gjennomsiktig
Materiale : metall, mose, plast, snor
Antall : 1 stk
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 68172
Vekt: 0,8 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Planter frosk med mosegrønn 35 × 25cm H21cm
Planter frosk med mosegrønn 35 × 25cm H21cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.