Planter kokosnøtt natur Ø37 / 24cm, sett med 2

kr 377 *

Levering til 1. februar **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 7 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Spesielle planter fortjener en spesiell planter - laget av kokosnøtt. Eksotiske som spesielt orkideer kommer til sin rett i bollen med flettede kokosfibre! Gi ekte stil til en vinterhage full av tropiske planter! Og en stue med møbler i eksotisk tre ser enda mer elegant ut med planterne, som understreker de naturlige fargetonene på tonen.

Planteplanten får sin sjarm fra kombinasjonen av naturlige materialer i flere nyanser. I tillegg til kokosfibre brukes også pil og hamp her. Alt materiale er flettet eller sydd nøye. Cachepot er ikke bare stabil: overflaten har også et spennende, tredimensjonalt mønster, men ser fremdeles naturlig ut. Innsiden av kokosfiberplanter er foret med svart plastfilm. Kokosplanteren kan tjene som en blomsterpotte eller kan plantes direkte i bunnen med et lag utvidet leire eller grus.

Du får kokosfiberplanteren i et sett med to. Den mindre kokospotten for planting har en omtrentlig ytre diameter på 25 centimeter og en indre diameter på ca. 14 centimeter i en høyde på ca. 17 centimeter. Den større planter har en diameter på rundt 37 centimeter på utsiden og 25 centimeter på innsiden. Her er høyden omtrent 23 centimeter.

Utvendig diameter: ca. 24cm / 37cm
Innvendig diameter: ca. 14 cm / 25 cm
Høyde: ca. 17cm / 23cm
Farge: naturlige farger
Materiale: tre, kokosfiber, ledning, plast
Antall: 2 stykker i et sett
Artikkelnr.: 38719-017
Vekt: 1,7 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Planter kokosnøtt natur Ø37 / 24cm, sett med 2
Planter kokosnøtt natur Ø37 / 24cm, sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.