Planter påskekurv med håndtak rundkrem, brun Ø15 / 18cm, sett med 2

kr 84 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den stabile kurvduoen er klar til å glede deg som planter, påskekurv eller lagringsskip. De flettede håndtakene er ikke bare praktiske, de gir også den dekorative kurven et lekent utseende. I løpet av påskeeggjakten vil håndtakskurvene glede store og små. Med fargede egg, litt kunstgress og delikatesser kan du raskt forvandle trekurvene til vakre påskehester.

Kurvkurvene er vevd av lyse fliser og mørkekvister. Takket være den allerede integrerte plantefilmen kan du plante plantekurvene direkte. Lavendel, tulipaner, primula eller stemorsblomst passer fantastisk til den naturlige fargen på de vevde kurvene. Kurvene med håndtak er også egnet som oppbevaringsbeholdere. Du kan samle blomsterløk, små hageredskaper og merkebrett på kort tid i disse stilige flettede beholderne.

Den store kurvkurven har en diameter på ca 18 centimeter og en høyde på ca 13 centimeter. Høyden på den lille blomsterkurven måler ca 10 centimeter med en diameter på ca 15 centimeter.

Dimensjoner på den lille kurven (diameter × høyde) : ca. Ø15cm × 10cm
Mål stor kurv (diameter × høyde) : ca. Ø18cm × 13cm
Farge : brun, kremfarget
Materiale : tre, plast
Antall : 2 stykker, 1 av hver størrelse
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 67652
Vekt: 0,45 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Planter påskekurv med håndtak rundkrem, brun Ø15 / 18cm, sett med 2
Planter påskekurv med håndtak rundkrem, brun Ø15 / 18cm, sett med 2
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.